Postkort fra London


- My precious..
- I beg your pardon?

Ekspeditrisen på LK Bennett ser forundret på VamPus som sitter og stryker på et par lilla pumps, samtidig som hun prøver et par svarte støvletter. Legen viser seg å være interessert i det samme paret støvletter og siden det er salg er det bare ett par igjen i riktig størrelse.

- These are mine, hyler VamPus, som lettere vill i blikket klamrer seg til de svarte støvlettene. Ekspeditrisen rygger forsiktig unna mens hun sier: sure, sure. Legen, som det over hodet ikke er synd på, bare trekker på skuldrene. Hun har shoppet som Carrie i Sex & singelliv på speed hele dagen, og er allerede i besittelse av noen svært lekre antrekk og ikke minst støvletter. De brune selskapsskoene er jo et praktisk kjøp, så de teller ikke. VamPus har en kjole hun trenger sko til. Nemlig.

Salget på LK Bennett resulterte i de to parene til venstre + et par helt normale støvletter, men legg merke til de lekre, svarte stilettene til høyre. Miu Miu. Kjøpt brukt for £60. Come to mama!

London-tips:

Alle har vel vært på Portobello Road og i Covent Garden, som fortsatt er vel verdt besøket. Men hva med å ta turen bort til Spitalfields Markets - spekket med små butikker, markedsboder og hyggelige cafeer. T-banestasjon: Liverpool Street - godt merket derfra.

For lunsj kan du jo svinge innom Princi i Wardour Street 135 i London, litt ovenfor Leicester Square. Deilig italiensk lunsjbuffet er en for mild beskrivelse - stilig cafe er for enkelt. Nydelig caffe latte, ferskpresset appelsinjuice, og alt for mange deilige valgmuligheter av kaker og italienske småretter.

Og da, min venninne, er du rett rundt hjørnet for Berwick street market - som egentlig er frukt og grønnsaksmarked men omringet av små butikker og steder - deriblant second hand butikken Bang Bang, som altså hadde Miu Miu stilett til røverkjøp.

Lørdag kveld var vi på standup på Sohoho - helt greit - men med den "added value" at stedet ble omgjort til nattklubb kort tid etter at showet var over. Middag ble inntatt på en bra italiensk restaurant rett over gaten derfra - med et glass champagne for å feire alt vi hadde spart på å handle på salg den dagen. Ja, og så Miu Miu-skoene da...

I stedet for å tråkke gatelangs i Oxford street (for de av dere som *grøss* fortsatt gjør det), så kan man effektivisere shoppingen ved å dra til nyåpnede Westfield shopping center ved Shepherd Bush station (visstnok et av de største i Europa). Store merker som Prada og Burberry, til Marks & Spencer, og jaaadaaa.. de har også Zara og alle andre kjeder. De har alt. Og da mener jeg.. alt. Selv en egen champagnebar der du kan feire dagens kjøp med et glass eller to. Sett av en dag. Så kan du bruke resten av turen på kultur og kos. Tips - Rigby & Peller skal visstnok være Londons beste undertøysbutikk.

Restauranten vi aldri fikk prøvd, men som alle anbefalte, Hakkasan, må du forhåndsbestille til.

Har du noen London-tips?

Neste reisemål: Reykjavik, Island.

No comments:

Post a Comment

Pageviews Last 30 Days

Followers