Følger Hamas charter

Etter å ha angrepet Israels ambassade, fulgte en gruppe demonstranter lojalt opp Hamas charter og gikk til angrep mot Frimurerlosjen i Oslo, der det foregikk et barneselskap. I artikkel 22 i charteret hevder Hamas at Frimurerlosjen er en sionistisk front, ikke ulikt nazistene som hevdet det samme og forbød losjen og annekterte bygningen under okkupasjonen i Norge.

Det er bare å gratulere.

I god fredsaktivistisk ånd gikk demonstrantene i går også til angrep mot McDonalds, som de antakeligvis mener har kuttet ned regnskogen i Gaza og utnytter ung arbeidskraft i alle McDonalds-sjappene som ødelegger tradisjonell palestinsk arkitektur med sine neonlysende fronter?

Eller klarte idiotene faktisk å gå på løgnen om at McDonalds, som har brukt årevis og flere hundre millioner markedsføringskroner på å jobbe med sin etiske profil, skulle gi dagens overskudd til Israel? En melding som har blitt spredd via sms og gikk til flere redaksjoner allerede på tirsdag. Undertegnede brukte i underkant av et nanosekund på å vurdere meldingen som vås - men hei, spark inn vindu først og spør etterpå.

McDonalds på Grünerløkka tok sine forholdsregler lørdag kveld:


Med denne meldingen på Blitz hjemmesider anser jeg for øvrig kontrakten med kommunen for hevet og mener Oslo kommune nå kan instruere Entra eiendom til å heller legge til rette for sykehjemsplasser for eldre eller noe annet nyttig i stedet for å la pøbelen flytte tilbake:

"I dagene som kommer så vil det være mange som skal ta avstand fra opprørernes steinkasting, ruteknusing og annen motstand mot den ettergivende linja som Norge har i forhold til Israel sin okkupasjon, men Blitz støtter og hilser opprørerne velkommen og ser fram til å delta i videre kamper mot okkupasjonen av Palestina."

Alternativt er jeg fortsatt sympatisk til å få hjelp fra det dejlige danske politiet. Blir det snakk om rivning skulle jeg for første gang i mitt liv deltatt på dugnad med glede også.

No comments:

Post a Comment

Pageviews Last 30 Days

Followers