Melding fra mor

VamPus har så langt vært forskånet fra ytre press om å skaffe seg mann og barn - vel, kanskje med ett hederlig unntak, som må sies å være mer enn et hint. Men her tikket det jammen inn en melding fra mor på vei til hytta på fjellet, gitt:

Bare å finne seg kjæreste med bil og komme etter. God jakt. Og ta med barnebarna neste påske - og da snakker jeg IKKE om katt, men menneskebarn.

Right. Noen der ute som føler seg kallet (med bil og en sneip jeg kan adoptere)?

Hittils har denne delen av familien ved den årlige familiemiddagen snudd fire par øyne mot det som ser ut til å være en genetisk mutasjon, Lillegull, som ivrig smatter i seg julematen uten å legge merke til at det er han vi setter vår lit til at skal føre slekt og gener videre. Han virker forfriskende normal. Dersom man ser bort fra at han ønsker å bli aksjemegler. Noen lyter må man ha...

Åpenbart er mors biologiske klokke i ferd med å gå i krøll siden hun ikke lenger slår seg til ro med å være bestemor for katter, kaniner, rotter og alt annet av pelsdyr hennes to eldste adopterer. Men som den residerende eksperten på umulige forhold har VamPus nylig blitt betatt av en som har en nydelig dame. En inspirasjon til å endelig begynne den planlagte slankekuren og trening, om ikke annet.

Oppdatert: Synes i grunn det var en urimelig kort frist på å finne meg mann, gifte meg og få barn om det er neste påske som er målet. Spesielt om han må ha bil i tillegg....

No comments:

Post a Comment

Pageviews Last 30 Days

Followers