Hva er galt med returbillett?

Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere, skriver VG i en artikkel som oppsummerer problemet med innvandringsdebatten i Norge.

Gjerningsmennene er ofte asylsøkere og kommer ofte fra traumatiserte land eller land med et helt annet kvinnesyn enn vi har i Norge. Politiet mener det trengs mer forebyggende arbeid blant menn med innvandrerbakgrunn.

For det første er det helt håpløse begrepssammenblandinger. En asylsøker er ikke en innvandrer, men en person som søker om flyktningestatus på individuelt grunnlag. Dersom det er mannlige asylsøkere som er problemet - så trengs det en grunnleggende opplæring i norske forhold og en helt klar melding om at dersom man vold og voldtekt fører til en umiddelbar avvisning av asylsøknad uten ankemulighet og første fly ut av landet. Om det så måtte bryte FN-konvensjoner eller annet.

Men å generalisere alle menn med innvandrerbakgrunn som potensielle voldtektsforbrytere - hei, se - der gikk FrP opp 5% igjen.

No comments:

Post a Comment

Pageviews Last 30 Days

Followers