Drew Barrymore Will Kopelman παντρεύτηκαν

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) και ο Γουιλ Κόπελμαν (Will Kopelman) παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο με μια εβραϊκή τελετή που τέλεσε ο ραβίνος του γαμπρού και σήμερα φιγουράρουν στο πρώτο τους επίσημο εξώφυλλο ως σύζυγοι στο περιοδικό "People".Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν η Ντρου Μπάριμορ και ο Γουιλ Κόπελμαν, οι οποίοι παντρεύτηκαν και περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδάκι.Η Ντρου ήθελε κάτι "κομψό και διαχρονικό" για τη μεγάλη μέρα της, έτσι το νυφικό που επέλεξε ήταν του οίκου Chanel.Όμορφη και λαμπερή μέσα στο κεντημένο με τούλινα λουλούδια και φτερά φόρεμα από μουσελίνα και οργαντίνα, η νυφούλα δεν μπορούσε –ούτε και ήθελε δηλαδή- να κρύψει την εγκυμοσύνη της που έχει μεγαλώσει αισθητά. Η μαύρη ζώνη που φορούσε στη μέση μέχρι που την τόνιζε κιόλας.
Οι νιόπαντροι χαμογελούσαν τρισευτυχισμένοι και στη φωτογραφία του εξωφύλλου ο Κόπελμαν φαίνεται να ακουμπά στοργικά στην κοιλίτσα της αγαπημένης του.
"Η μέρα ήταν υπέροχη. Όλοι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι ήταν εκεί", δήλωσε η Μπάριμορ συμπληρώνοντας ότι ο γάμος τους ήταν "όλα όσα είχαν ποτέ φανταστεί και οι δύο".

No comments:

Post a Comment

Pageviews Last 30 Days

Followers