ATHENS DREAM 2012

Μετα την ATHENS EROTIC DREAM 2011 ερχεται και φετος ATHENS EROTIC DREAM!
Ζήστε την πιο ερωτική εκθεσιακή εμπειρία, με άκρως αισθησιακά shows από τα πιο διάσημα αστέρια ευρωπαϊκής & ελληνικής ερωτικής βιομηχανίας & πολλά happening, στο ATHENS EROTIC DREAM 25-27 Μαιου, στον εκθεσιακό χώρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης!Από το EROTIC DREAM θα παρελάσουν διάσημες Ελληνίδες performers της ερωτικής βιομηχανίας που θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αισθησιασμού.Spicy διαγωνισμοί και πολλά happenings θα σας χαρίσουν την πιο πραγματικά ‘’καυτή’’ και... απενοχοποιημένη συνάντηση της ζωής σας!
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ EROTIC DREAM ATHENS 2012


Διεύθυνση: ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε.Κ.Ε.Π. ΚΟΜΒΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας


Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Α9 Ξεκινάει από Χαλκοκονδύλη. Κατεβαίνετε στην Πλατεία της Μεταμόρφωσης και από εκεί περπατάτε περίπου 10 λεπτά για να φτάσετε στο ΕΚΕΠ. (ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ -Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ- ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ).

Β9 Είναι η ίδια διαδρομή με το Α9. (ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ -ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ- Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ).

724 Ξεκινάει από Θρακομακεδόνες και περνάει από Λ. Ηρακλείου και μετά από 28ης Οκτωβρίου απ΄ όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε εάν έχετε χρησιμοποιήσει τον Ηλεκτρικό και έχετε σταματήσει στον σταθμό της Ν. Ιωνίας και κατεβαίνετε στην (Στάση Γυμνάσιο) Λ. Τατοΐου και μετά πρέπει να ακολουθήσετε την οδό Οδυσσέως και σε 5 λεπτά είστε στο ΕΚΕΠ. (ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΑΧΑΡΝΑΙ -Ν. ΙΩΝΙΑ).

541 Ξεκινάει από την Εκκλησία του Σωτήρος και τερματίζει στον σταθμό Αμαρουσίου, αυτό για όσους θέλουν να έρθουν από το Μαρούσι. (ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ- ΣΤΑΘ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ). Επίσης υπάρχει τοπική συγκοινωνία του Δήμου με Νο 1 και Νο 20 κάθε μισή ώρα από τον Σταθμό Ηρακλείου (για όσους χρησιμοποιήσουν τον Ηλεκτρικό) και τερματίζει στην Εκκλησία του Σωτήρος. Από εκεί πάλι θα πρέπει να ακολουθήσουν την οδό Οδυσσέως και σε 5 λεπτά είναι στο ΕΚΕΠ.

Με αυτοκίνητο

Μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Το εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται στη Γέφυρα της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Λαμία. Από Αττική Οδό: έξοδος Β (Αθηνών - Λαμίας)

Με προαστιακό σιδηρόδρομο

Στάση αποβίβασης Μεταμόρφωση

Με ηλεκτρικό τρένο ΗΣΑΠ

Σταθμός αποβίβασης Ν. Ηρακλείου
και συνδέεται με τοπική συγκοινωνία Νο 1 και Νο 20 και στάση αποβίβασης Εκκλησία Σωτήρος

Με Μετρό

Συνδυασμός ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) αλλαγή στον σταθμό Νερατζιώτισσας και προαστιακό με αποβίβαση Μεταμόρφωση

No comments:

Post a Comment

Pageviews Last 30 Days

Followers